fbpx

Werken met plezier.....optimaal presteren op een blijvende gezonde en verantwoorde manier


Dát is het doel van TOPPcoach.

-“It takes a first step to walk a thousand miles. Take it!”

Ik ben Annelies Bakker, loopbaancoach+ en daar ben ik trots op!

Met zelfvertrouwen bewust voor je ambities gaan en goed evenwicht hebben in je privéleven. Doen waar jij voor in de wieg bent gelegd en je daar goed bij voelen. Het gesprek over jouw ambities, wensen en dromen aan durven gaan met je leidinggevende. Daar ga ik voor!


 Stevig staan, bewust van je eigen kracht, keuzes kunnen maken en rustig en vriendelijk dát voor elkaar krijgen waar jij voor kiest.


 Ik vind het gaaf om jou te coachen met plezier je werk te doen en beter te kunnen presteren en jouw leidinggevenden daarin te ondersteunen.


 TOPPcoach is er voor medewerkers tussen de 40 en 50 jaar die bij de een gemeente werken. Die hun loopbaan een boost willen geven én zichzelf daarbij op nummer 1 durven te zetten, verantwoordelijkheid kunnen nemen omdat ze weten waar ze voor staan. 


Lekker in mijn vel zitten, werk doen wat mij voldoening geeft en waar ik plezier in heb.

 Dat wil ik ook voor mezelf.


Dat gaat niet altijd vanzelf. Dat gaat met uitzoeken waarom en hoe je de dingen doet, die je doet. Wat werkt wel en wat werkt niet. Andere manieren, een andere aanpak proberen, soms nog eens proberen vaak met succes. En zo niet? Dan ga ik op zoek naar een andere manier of iets anders.


En dat vind ik ook weer het mooie van  het leven, je mag blijven ontwikkelen en leren!
Elke dag brengt weer nieuwe kansen, mogen we weer beter worden.Kunnen we ons weer inzetten voor dat waar we voor gaan! Hoe cool is dat?


Ging dat altijd vanzelf bij mij? Nee.
Ik heb een leuke schooltijd gehad en wilde graag mijn diploma's halen. Ik kom uit de tijd van de slogan “een slimme meid is op haar toekomst voor bereid”, en die meid wilde ik zijn! Er waren wel wat hobbels en tegenslagen, maar ik had een doel voor ogen en dat doel ging ik halen! Daar was ik van overtuigd. Ik ontwikkelde een 'pittbullmentaliteit‘, want huiswerk maken was echt iets waar ik me toe moest zetten. 


En toen begon voor mij het echt grote drama: werken!!! Wat ik mij voorgesteld had als een bloeiende loopbaan in “ik weet niet precies wat”, werd een slopende wandel op de arbeidsmarkt in diverse functies bij diverse werkgevers in allerlei “doe-mij-maar-een baan”-functies. Slopend, want na een jaar of zeven was ik er zo ziek van geworden en uitgeput geraakt dat ik in de WAO terecht kwam. Ik was verbaasd, dit wilde ik helemaal niet! Ik was van een ambitieuze, talentvolle vrouw veranderd in een depressief, onzeker persoon. Ik wilde werken, leuk werk doen, een bijdrage leveren aan iets, er toe doen.


Ik was toch zo’n “slimme meid die op haar toekomst was voorbereid?”.


Mijn ‘pitbullmentaliteit met een dosis geduld’ kwam me toen weer goed van pas! Want deze periode is dé ommekeer voor mij geweest. Ik ging nadenken wat ík wilde doen, hóe ik wilde bijdragen. En dat heeft ertoe geleid dat ik mezelf weer bij elkaar pakte en me verder ben gaan ontwikkelen. Vanaf die tijd heb ik (meestal) met plezier gewerkt. Ik kwam bij een werkgever terecht waar ik zinvol werk kon doen, waar ik mijn passie, enthousiasme en kennis in kwijt kon. Bij die werkgever pakte én creëerde ik veel kansen om me te ontwikkelen en ervaring op te doen. En daar ben ik nog dankbaar voor, zowel mijn werkgever als mezelf! Ik heb me daar uiteindelijk kunnen ontplooien tot loopbaanadviseur/-coach en veel meters gemaakt.


Ik voel mij als een vis in het water! Dat wil ik voor jou ook!

 

Ik coach mensen, zet ze in hun kracht. Ondersteun ze met keuzes maken door ze inzicht te geven. Help ze met milder voor zichzelf te zijn en daardoor nieuwe energie aan te boren.
Door naar mezelf te kijken en mijn hart te volgen, heb ik bereikt wat ik wil. Ik kan alles wat ik heb, mijn gevoel, mijn kennis en (levens)ervaring, mijn 'zijn' inzetten om het beste in mensen naar boven te halen, hun zelfkennis en zelfvertrouwen te vergroten en dat vind ik zinvol. En....ik heb er veel plezier in!


Ik word blij van goed gezelschap met humor en diepgang, een stuk skaten, een frisse boswandeling, lekkere muziek, heerlijk eten, mijn hobby’s en als kers op de taart: mijn kinderen. Mijn grote wens is verre reizen met ze te maken; op safari, kamperen in Canada, raften in Bali, een olifant wassen in Azië…..

Direct meer inzicht én meer energie?

Maak het jezelf nu meteen makkelijker, download de GRATIS TOPP-10 tips.

Wat ga jij ontdekken met mij?

1


Jezelf 

Je gaat jezelf leren kennen!


Wie ben ik? Hoe zit ik eigenlijk in elkaar? Wat zijn mijn persoonlijke kenmerken? Waarom doe ik wat ik doe? Inzicht in jezelf is een krachtig instrument om je loopbaan te sturen.

2


Wat kan ik?

Wat heb jij allemaal in je mars?

Dat is veel meer dan je nu denkt!

Dat ga je ontdekken tijdens een traject.

3


Wat wil ik?

Dé hamvraag van de meeste mensen. 'Wat wil ik nu eigenlijk?' Wát wil ik eigenlijk doen en waarom wil ik dat? Wil ik een carrière en wat betekent dat dan voor me? Of wil ik een leuke baan, die niet zoveel energie kost, zodat ik nog energie over heb na mijn werk?

Inzicht in deze vragen geeft richting. En dat is fijn, want als je weet waar je naar toe wilt, kan je een stappenplan maken en actie gaan nemen.

Zet vandaag de eerste stap

Begin!

Hoe klein de stap ook is, maak een keuze en begin met één verbetering, één vraag, een eerste gesprek:

Neem vrijblijvend contact op

Bel: 06 15 392 403

Mail: Annelies@TOPPcoach.nl

This is the Final Subheading on the Page

Here, we can ask visitors to connect or share on social media.

Copyright 2019, TOPPcoach.nl

Algemene Voorwaarden | Privacy Policy