fbpx

Hallo 2020, maar eerst nog even een korte terugblik op 2019

Dag 2019, dank je voor wat je hebt gebracht!!!

Dankbaar en trots
Mijn eerste werkdag in 2020 zit er weer bijna op. Toch kijk ik nog even terug naar 2019. Met een grote glimlach denk ik aan alle mensen die ik heb mogen coachen in hun loopbaan. Wat een bijzondere en unieke mensen. Of ze nu gebruik maakten van het 45+ ontwikkeladvies of zich lieten coachen in een loopbaantraject, ik ben dankbaar dat ik deel uit mocht maken van hun ontwikkeling, inzichten en bewustwording. Wat een prachtige processen zijn dat elke keer weer.


Trots en ook heel dankbaar ben ik voor hun waardering: een 9!!!

Dit prachtige gemiddelde gaven de deelnemers mij voor mijn begeleiding en coaching. Eerlijk is eerlijk, ik vind mijn werk geweldig en dit is echt de kers op de taart!

Click Here to Leave a Comment Below

Guido Vermeeren - 6 januari 2020

Gefeliciteerd Annelies, wat een score!
En net zoveel succes gewenst in 2020!

Reply
Leave a Reply: