fbpx

TOP 3 LOOPBAANVRAGEN

Top 3 LOOPBAANVRAGEN

Welke loopbaanvragen worden het meest gesteld?

Als ik terug kijk op de loopbaantrajecten en -adviezen die ik afgelopen jaar heb mogen doen, vragen de meeste mensen mijn hulp bij de volgende loopbaanvragen:

  • Wat wil ik?”In tegenstelling tot de lengte van deze vraag is, is de impact van niet weten wat je wilt GROOT.
    Als je niet weet wat je wilt heeft dat heel veel invloed je beleving van je -werk-geluk, de zin van en de zin ín je leven,  je energiehuishouding en daarmee uiteindelijk op je prestaties!
  • “Hoe krijg ik meer rust op mijn werk en weer meer energie?”
    Veel cliënten hebben vermoeidheidsklachten of een gebrek aan energie. Soms is er een relatie met bovenstaande vraag. Meestal zijn er meerdere oorzaken. Gelukkig is hier vaak snel ‘winst’ op te behalen (tenzij het gaat om burn-outproblemen, daar gaat meer tijd in zitten).
  • “Wat moet ik doen om aan mijn werk te houden?”
    Deze vraag kwam vooral van mensen die werkzaam waren in administratieve en/of ondersteunende functies. Het is tijd dat je deze vraag anders gaat stellen: Wat moet ik doen om aan het werk te blijven” Zie jij ook dat de digitalisering en manier van werken in sneltreinvaart veranderd? En maak je je daar zorgen daar?! Terecht!!! Kom in actie en ga aan de slag om te zorgen dat je werk houdt!

Hou zit dat met jou? Heb jij alles op de rit? Of kan je ook wel wat inzicht en hulp gebruiken?  

Maak het je makkelijk en maak gebruik van een gratis sessie. https://www.toppcoach.nl/contactpagina/

Je kan me ook een mailtje sturen: Annelies@TOPPcoach.nl

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: